• Nissan új és bontott alkatrészek

    Forduljon hozzánk bizalommal, ha Nissan gépkocsijához alkatrészt keres! Szívesen állunk rendelkezésére!

  • Megbízhatóság, rugalmasság, garancia

    A hosszú távú remek kapcsolatunk ügyfeleinkel az alap cégünk évek óta tartó sikeres működéséhez!

  • Extrém igények

    Igyekszünk kielégíteni ügyfeleink legkülönösebb kívánságait is, mert van akinek ez is fontos!

CÉGÜNK TÖRTÉNETE

Cégünk 1995-ben, Magic-M Bt. néven alakult. 2006. szeptemberéig a 1182. Bp. Sas u. 24. szám alatt tevékenykedtünk, majd szeptembertől átköltöztünk az új helyre, 1183. Bp. Ráday G. u. 55. szám alá, ahol megújult külsővel, még nagyobb segítőkészséggel várjuk kedves vásárlóinkat.

Megalakulásunk óta NISSAN gépjármű alkatrészek értékesítésével foglalkozunk. Telephelyünkön bontott-, utángyártott-, valamint gyári alkatrészekből igyekszünk az autósok igényeit kielégíteni, beleértve a tehergépjárművel rendelkezőkét is. Termékpalettánk az 1980-as évektől a napjainkig forgalomba került NISSAN típusokat öleli fel.

Rendelésre amerikai illetve jobbkormányos gépkocsik alkatrészeinek beszerzését is vállaljuk. Készséggel várjuk Ügyfeleink érdeklődését valamint megrendelését.


A NISSAN TÖRTÉNETE


Mint minden márkának, így a Nissannak is megvan a maga történelme. Ma már nem is gondolunk bele, hogy az egyes autómárkák története milyen régre nyúlik vissza, és milyen fordulatokat tartalmaz. Manapság a japán autóknak igen nagy presztízse van, így a Nissannak is – Nissan alkatrészeket és Nissan bontott alkatrészeket árusító üzletünkben mi is erre esküszünk. A Nissan márkát az 1930-as években alapították Japánban. Eleinte még Datsun néven hozták ki autóikat. 1935-ben indult el a gyártás, amely igen sokszínű volt: a személygépjárművektől a haszongépjárművekig minden, sőt még autóbuszok is készültek. Természetesen a háború és a konkurensek megjelenése az évtizedek során sokféle változást és újítást is hozott a cég történetében. Fontos állomás volt a század végén, 1999-ben kötött megállapodás a Renault-val. A két cég így az egyik legnagyobb csoportot hozta létre az iparon belül. Manapság a Nissan már a világ számos területén elterjedt és közkedvelt márka. Az évezred elején fellendülés következett be a cégnél és újra nyereséges lett a vállalat. A három legnagyobb piacuk: Európa, Amerika és természetesen Japán. Ma már a megbízható és profi japán autók jutnak eszünkbe a Nissan név hallatán.

A mi cégünk a Nissan márka elkötelezett híve, Nissan autóalkatrészek és bontott alkatrészek széles választékával várjuk Önt is!


© 2017 NISSAN A-Z. Minden jog fenntartva!