• Nissan új és bontott alkatrészek

  Forduljon hozzánk bizalommal, ha Nissan gépkocsijához alkatrészt keres! Szívesen állunk rendelkezésére!

 • Megbízhatóság, rugalmasság, garancia

  A hosszú távú remek kapcsolatunk ügyfeleinkel az alap cégünk évek óta tartó sikeres működéséhez!

 • Extrém igények

  Igyekszünk kielégíteni ügyfeleink legkülönösebb kívánságait is, mert van akinek ez is fontos!

ALKATRÉSZEINK

Nissan autótulajdonos? Akkor velünk jól jár!

Nissan alkatrészeket A Nissan már több mint nyolcvan éve szolgálja az autótulajdonosok érdekeit, és még mindig az élvonalban van. Ez nem is véletlen, hisz ez a japán gyártmányú autó garanciát kínál a vásárlóknak, ha megbízhatóságról, szép kivitelezésről és extrákról van szó.

Tekintsük át röviden, honnan is jött a Nissan és milyen nagyobb események alakították a történetét. Maga a cég 1933-ban jött létre, és kezdetben az autók neve Datsun volt, annak ellenére, hogy akkoriban már a cég a Nissan Motor Co., Ltd. nevet viselte. A második világháború idején katonai célokra gyártottak járműveket. A háború után, 1959-ben jelent meg a Datsun Bluebird, mely komoly nemzetközi sikereket tudhatott magáénak. A Nissanok márkanevű autók 1960-ban jelentek meg a Datsunok mellet, melyeket csak 1983-ban neveztek át Nissanra.

Amennyiben Nissan autóalkatrészre van szüksége, mert akármilyen csúcsminőségű autóról legyen szó, az esetleges alkatrész meghibásodás így is felütheti fejét, ne habozzon, mi segítünk a legjobb minőségű bontott Nissan alkatrészek beszerzésében! Ha kedvező áron szeretne Nissan alkatrészekhez jutni, tekintse meg bontott alkatrész kínálatunkat, vagy látogasson el Nissan bontónkba!Nissan bontott alkatrészek Önnek is!

Nissan alkatrészeket Egy autó ma már szinte nélkülözhetetlen darabját képezi a modern életnek. Nem csupán kényelmes és gyors, de önállóságot is biztosít tulajdonosának. Megfelelő karbantartással mindezek mellett a biztonságot és a megbízhatóságot is hozzáírhatjuk az autó előnyeihez. Ehhez azonban nem szabad elhanyagolni a rendszeres szervizelést.

Amennyiben Önnek Nissan típusú gépkocsija van, előbb-utóbb szüksége lesz Nissan alkatrészre is, hiszen az idő múlásával, vagy esetleges meghibásodás esetén szükségessé válhat a csere. Forduljon hozzánk bizalommal, és szerezze be a mi üzletünkből azokat az alkatrészeket, melyekkel autója újra száz százalékos teljesítményt nyújthat!

Kínálatunkban bontott Nissan alkatrészeket talál, melyek több előnyt is kínálnak. A bontott Nissan alkatrészekkel Ön nem csupán több pénzt spórol, de olyan alkatrészhez is juthat, ami tökéletesen passzol az autójához. A nálunk kapható bontott alkatrészek gondos válogatáson esnek át mielőtt eladásra kerülnek, így Ön a pénzéért valódi minőséget kap. Ezek az alkatrészek az új vagy utángyártott darabokkal ellentétben már legyártott Nissan modellekből származnak, így biztosan olyan Nissan alkatrészt vásárol, ami az Ön autójába is illik.

Keressen minket bizalommal, és válasszon megbízható forrást a biztonságos közlekedéshez!Olcsó, mégis minőségi: Nissan bontott autóalkatrész

Nissan alkatrészeket A Nissan gépkocsik a japán autógyártás kiemelkedő járművei közé tartoznak, melyekben egyszerre ölt formát a szépség és a megbízhatóság. Aki egyszer megtapasztalta egy Nissan autó előnyeit, nem szeretne másik autó volánja mögé ülni.

Azonban ezeknek az autóknak is szükségük van az idő múlásával karbantartásra. Ahogyan telnek az évek, halmozódnak a kilométerek és használódnak az alkatrészek, úgy van egyre nagyobb szüksége az autónak alkatrész cserére, szervizre. Az új alkatrészekért, gyári vagy utángyártott formában gyakran igencsak magas árat kérnek el. Ez nem azt jelenti, hogy csak ez a lehetőség áll a Nissan tulajdonosok rendelkezésére.

Anélkül is pótolhatja Nissan autóalkatrészeit, hogy mélyen a zsebébe kellene nyúlnia vagy kompromisszumokat kötnie! A Nissan bontott autóalkatrészek nem csupán tökéletesen illenek minden ilyen típusú gépkocsiba, de ráadásul még megfizethető áron is hozzájuthat mindenki, aki az okos megoldások híve. Hozzon Ön is okos döntést és válassza a Nissan bontott alkatrészeket!Minőségi alkatrészek karosszériajavításhoz

Nissan alkatrészeket A karosszéria a gépjármű stabil váza, melyre a részegységek kerülnek rögzítésre. Nézzünk meg pár érdekességet erről a szerkezetről:

 • A személygépkocsiknál az önhordó karosszéria részesül előnyben.
 • Az önhordó karosszéria esetében az alvázkeretet a padlólemez pótolja. Ehhez van rögzítve a tető, a középső tartóoszlopok és a sárvédő.
 • Fontos megjegyezni, hogy a karosszériaelemek közül nem minden pótalkatrész található meg utángyártott változatban.
 • A karosszériát díszítőelemek, műanyagok és oldal díszlécek is alkotják - hiszen nem csak fém alkatrészekből áll egy jármű.
 • A modern autókban már megtalálhatók olyan biztonsági eszközök, amelyek azért kerülnek beépítésre, hogy az esetlegesen előforduló baleset során a lehető legkisebb sérülés érje a gépjárművezetőt.

Ha a karosszériajavításhoz Önnek is megbízható alkatrészekre lenne szüksége, vásároljon tőlünk! Nissan alkatrész kínálatunkban garantáltan megtalálja azt, amit keres!

Tekintse meg kínálatunkat! Mi elérhető áron kínáljuk a legprofibb minőséget!Nissan alkatrészek speciális igényekre is

Nissan alkatrészeket Minőségi autóalkatrészt keres Nissan gépkocsijába, de nem tudja, hol érdemes érdeklődnie? Vegye az irányt a 18. kerület felé, mert hozzánk érdemes betérni!

Kínálatunkban gondosan válogatott és tesztelt, bontott Nissan alkatrészeket talál, amelyek nem csupán kedvező árukkal, de minőségükkel is kiemelkednek a mezőnyből. Az alapvető autóalkatrészek mellett olyan speciális kiegészítőket is kínálunk vásárlóink számára, amelyeket más bontóknál nem, vagy csak hosszadalmas utánajárás árán szerezhet be.

Új klímaberendezésre van szüksége, tönkrement a gépkocsi emelő vagy ellopták a rádiós magnóját? Ezeket a berendezéseket azonnal megtalálja nálunk és rögtön meg is vásárolhatja. Az alapvető Nissan alkatrészek mellett segítségünkkel különleges extrákkal is felszerelheti autóját.

Minden vágya egy tolótető, hogy bármikor élvezhesse a napfényt és a kellemes szellőt az autóban ülve is? Felszerelhető vonóhorogra lenne szüksége, hogy megkönnyítse a vontatást? Színvonalas multimédiás rendszert telepítene autójába? Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen Nissan bontónkban valamennyi alkatrészt és kiegészítőt megtalálja!Nissan alkatrészcsere a nyaralás előtt

Nissan alkatrészcsere a nyaralás előtt Itt a nyár, vagyis itt a nyaralás ideje. Autóval kényelmesen elmehetünk Magyarországon belül bárhova, de akár a közeli tengerpartokhoz is, ám indulás előtt érdemes az autónk alkatrészeit tüzetesen átvizsgáltatni, nehogy az út közepén kelljen autószerelőt keresnünk és vagyonokat fizetnünk a javíttatásért.

Gondoljunk csak bele, hogy milyen kellemetlen, ha félúton robban le autónk, ahol senki nincs a közelben, hogy segíteni tudjon. Ha külföldre készülünk nyaralni, és nem beszéljünk teljesen jól az adott nyelvet, az sem válik kifejezetten az előnyünkre, hiszen így még csak azt sem fogjuk tudni elmondani, hogy pontosan milyen alkatrészre is van szükségünk.

Ha Ön is Nissan autóval rendelkezik, alkatrészeit szerezze be nálunk még a nagy nyaralás előtt, hogy biztosan ne kelljen drága, új Nissan alkatrészekre költenie egy külföldi autószervizben.

Készüljön fel, és vásárolja meg a megfelelő Nissan alkatrészeket tőlünk, sőt, akár biztosra is mehet, és vásárolhat többet is, amit a nyaralásra magával visz - hiszen sosem lehet tudni!Meghibásodott a sebességváltó?

sebességváltó Az automata váltót még sokan luxusnak tekintik, ám manapság már számos modellt szerelnek fel ezzel. De mitől mehet tönkre kedvenc Nissanunk automata váltója?

Ha a tulajdonosok betartják az előírt karbantartást, ritkán mennek tönkre a váltók, de ha mégis, az általában turbina probléma, vagy más néven a wandler meghibásodása. A rendszeres ellenőrzés kiemelt fontossággal bír, hiszen a mechanikus típussal szemben itt nincs folyamatos érintkezésben a sofőr a váltóval, így nem érzi, ha elkopik a kuplung, vagy csereérett a rudazat. Az automata változatnál az előválasztó D állásba húzásán kívül nincs sok visszajelzés a mechanikai állapotról.

Így könnyen előfordulhat, hogy már csak akkor veszi észre Nissan alkatrésze meghibásodását, amikor teljes cserére szorul. Bontott Nissan alkatrészeink között Ön is megtalálja azt az elemet, amire szüksége van!

Ha autója sebességváltója elromlott, bátran keressen fel minket, Nissan bontónk munkatársai készséggel állnak rendelkezésére!Külső alkatrészek olcsón? Igen!

Külső alkatrész

Ön is egy Nissant vezet nap mint nap, de nem tudja honnan szerezhetne be olyan karosszéria elemeket, belső berendezéseket és alapjában véve Nissan alkatrészeket, ahol garantáltan jól jár? Ne kutasson tovább, mert megtalálta, amit keres!

A karosszéria sérülése komoly következményekkel járhat autónk szerkezeti épségére való tekintettel, egy visszapillantó tükör, ablaktörlő, légterelő elvesztése vagy megrongálódása pedig kifejezetten bosszantó tud lenni. De honnan érdemes ezeknek a pótlását beszereznünk az utolsó külső tartozéktól kezdve, egészen a komplett ajtókig és üvegezésekig? Természetesen egy Nissan bontóból! A Nissan bontott alkatrészek remek lehetőséget kínálnak arra, hogy költséghatékonyan és a minőséget szem előtt tartva szerezzük be a szükséges alkatrészeket.

Vásároljon tőlünk bontott Nissan alkatrészeket, ha szeretné, hogy az ár ne menjen a minőség rovására! Nálunk kizárólag alapos ellenőrzésen átment, kifogástalan minőségű Nissan alkatrészeket talál, ráadásul verhetetlen áron!Készüljön a télre Nissan bontott alkatrészekkel!

Bontott Nissan alkatrész

Sajnos a nyárnak újra vége és az őszt maga mögött hagyva hamarosan a tél is beköszönt. Ez nehezített látási viszonyokat, csúszós utakat jelent, ahol körültekintőbben kell az autóval közlekedni. Saját épségünk és utasaink biztonsága érdekében ilyenkor nem csupán nekünk kell felkészültebbnek és óvatosabbnak lennünk, de autónkat is fel kell vértezni a tél ellen.

A Nissan bontónk kínálatát végig nézve egészen biztosan Ön is talál olyan bontott alkatrészeket, amiket autója téliesítésére fordíthat. Miket érdemes egy tél eleji karbantartás alkalmával ellenőrizni? Az ablaktörlő lapátok épségét és működését, hogy a csapadékot megfelelően el tudják távolítani és javítani a látási viszonyokat. A téli gumik állapota nagyon fontos, ha kopottak, szakadtak, elöregedtek, ne sajnáljuk a pénzt újakra. Ne feledjük az akkumulátort, a hűtővizet, a féket és a zárakat se.

Válogasson webshopunk kínálatából, mert minőségi bontott Nissan alkatrészekkel olcsón felkészítheti autóját a télre!Miért érdemes Nissan bontott alkatrész mellett dönteni?

Miért érdemes Nissan bontott alkatrész mellett dönteni?

Ön is elgondolkodott már azon, hogy utángyártott vagy bontott Nissan alkatrészt válasszon? Fontos, hogy vásárlás előtt tájékozódjon, hiszen olyan alkatrészeket érdemes beszerezni, amellyel hosszú ideig, biztonságosan tud működni szeretett autója.

Fontos szem előtt tartani, hogy a gépjármű megvásárlásával nem érnek véget a kiadások, a fenntartás költségeivel is számolni kell. Már csak ezért is érdemes bontott alkatrész mellett dönteni, hiszen kedvező áron és mégis a legjobb minőségben lehet hozzájutni ezekhez a termékekhez, ezzel is csökkentve az autó költségeit.

A kiváló minőség az eredeti, gyári alkatrészeknek köszönhető, ugyanis az utángyártott alkatrészek esetében pedig fennállhat az a veszély, hogy kevésbé tartósak, mint a bontott Nissan alkatrészek, valamint előfordulhat az is, hogy az utángyártott Nissan alkatrész nem illeszkedik tökéletesen a gépjárműbe. Ezek közül egyik eset sem fordulhat elő egy eredeti, bontott alkatrésznél!

Döntsön okosan és keressen minket további információkért!Tények és tévhitek a bontott alkatrészekről

Tények és tévhitek a bontott alkatrészekről

Meghibásodott egy alkatrész a kocsijában, de nem szeretne irreálisan magas összegeket fizetni egy új darabért? Akkor már biztosan felmerült Önben is, hogy akár bontott alkatrészeket is vásárolhatna. Sajnos még mindig sok tévhit kering a lehetőség körül – oszlassuk el ezeket!

Tévhit: A bontott alkatrész biztosan hamarabb tönkremegy. Valóság: A bontott alkatrészek ugyan valóban használtak, de eladás előtt ellenőrzésre kerülnek, hogy megfelelően be tudják-e tölteni a funkciójukat. Sokszor jobb egy bontott Nissan alkatrész, mint egy utángyártott, vagy épp más szériához készült darab.

Tévhit: A bontott alkatrészekkel csak az eladó jár jól. Valóság: Éppen Ön az, aki jól jár! Mivel a bontott Nissan alkatrészek sokkal olcsóbbak, mint az újak, mégis remek a minőségük, így jelentős összeget spórolhat meg a segítségükkel.

Tévhit: Lehet, hogy silány terméket adnak el nekem. Valóság: Ez teljességgel kizárt. Nekünk is célunk, hogy Ön visszatérő vevőnk legyen, ehhez pedig az kell, hogy csak a legjobb termékeket kapja tőlünk.

Forduljon hozzánk Ön is bizalommal, ha Nissan alkatrészeket vásárolna! Megéri!A tél és a bontott alkatrészek kapcsolata

A tél és a bontott alkatrészek kapcsolata

Autónk fő alkatrészeinek anyagfelhasználásában javarészt a fém dominál, ami természetesen így van jól, de ha a különböző fémek hidegre tanúsított tulajdonságait vesszük alapul, akkor lehet okunk az aggodalomra.

Természetes, hogy a hideg időben a fémek meg merevednek, illetve a hőtágulás alapelvét véve a méretük is változhat. Mindezzel addig nincs gond, amíg egy adott alkatrész nem kerül komolyabb terhelés alá, gondolva itt például az első vagy a hátsó tengelyre. Ha már megvan a baj, akkor új alkatrészre van szükségünk, de nem szükséges vagyonokat költenünk, hiszen a Nissan bontott alkatrészekkel sokkal olcsóbban jöhetünk ki! Ha megtaláljuk a megfelelő Nissan bontót, többé nem kell aggódnunk a klasszikus téli meghibásodások költségessége miatt!

Ha bontott Nissan alkatrészekre van szüksége, a legjobb helyen jár, hiszen kínálatunkban megtalálhat mindent, amire csak szüksége van, ráadásul verhetetlen áron és kifogástalan minőségben!Bontott Nissan alkatrészek: elektromos szerelvények

Bontott Nissan alkatrészek: elektromos szerelvények

Egy autóban sokféle elektromos szerelvény található, mindegyik különféle funkciót lát el, amelyek hozzájárulnak a biztonsághoz, a kényelemhez, a navigációhoz. Gondoljon bele, mihez is kezdene pontosan és megbízhatóan működő elektromos szerelvények nélkül!

Most, hogy javában tart a tél, minden nap szükség van fűtésre, ami megkönnyíti az autó beindítását, és kellemes hőmérsékletet biztosít az utastérben. Az ablaktörlők, csakúgy, mint a világítás, segítenek, hogy esőben, hóban, ködben többet lásson. A Nissan alkatrészek tökéletes működése nélkül nem biztonságos elindulni egy zimankós napon.

A gyújtás, a generátor, az üzemanyag ellátáshoz kapcsolódó alkatrészek mind rendkívül fontos szerepet töltenek be. Amennyiben ezek nem töltik be maradéktalanul a funkciójukat, ne induljon útnak. Forduljon hozzánk bizalommal, és vásároljon tőlünk kiemelkedő minőségű, gondosan válogatott bontott Nissan alkatrészeket kedvező árakon!

Nissan bontónk mindig nyitva áll Ön előtt!Készüljön a tavaszra Nissan bontott alkatrészekkel!

Készüljön a tavaszra Nissan bontott alkatrészekkel!

Lassan véget ér a tél, melegebb lesz az idő, de ezzel együtt megváltoznak az útviszonyok és autónk igényei is. Ha már 7 oC fölött stabilizálódik a hőmérséklet, időszerű a téli gumik lecserélése a nyárira, és ezzel együtt érdemes átnézetni az autót egy szervizben. A tél a nehezebb közlekedés miatt sajnos sok autón nyomot hagy, ha eddig ezeket nem tüntette el, akkor most már mindenképpen érdemes.

Nissan bontónknál számtalan Nissan bontott alkatrészt talál, melyek segítségével mindenféle hibát kiküszöbölhet autóján. Bontott alkatrészeink maximálisan megbízható minőségűek, hiszen mindegyik alapos ellenőrzésen esik át, mielőtt eladásra kerül, mégis az új alkatrészek töredékébe kerülnek. Karosszériaelemek, motortartozékok, elektromos szerelvények és minden, ami egy Nissan autóhoz kellhet, kedvező árakon lehet az Öné!

Ha Nissan autója van, érdemes nálunk körülnéznie, cégünk a legszélesebb választékkal várja bontott Nissan alkatrészekből! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!Használt alkatrésszel jobban megéri

Használt alkatrésszel jobban megéri

A gépjármű tulajdonosoknak fontos, hogy kocsijuk állandó szerviz alatt legyen, hogy ne egy váratlan pillanatba hibásodjon meg autójuk. Az állandó szervizelés mellett is akadhatnak olyan problémák, mikor szükséges egy-egy alkatrész gyors cseréje. Ilyenkor márkaszervizhez is fordulhatunk vagy akár egy márka bontóban is beszerezhetjük a szükséges alkatrészt, igaz használt állapotban, de esetenként jobban is járunk egy bontott alkatrésszel.

Ha a kocsink meghibásodik, eredeti alkatrészt, esetleg utángyártottat költségesebben szerezhetünk be, mint egy bontott alkatrészt. Nissan bontónkban ellenőrzünk minden más Nissan autóból bontott alkatrészt, hogy Ön ne kerüljön emiatt később kényelmetlen helyzetbe. Egy sérült autó, ami használhatatlanná válik, így bontóba kerül, de tartalmazhat olyan alkatrészeket, amik az adott meghibásodások során nem sérültek, így Ön olcsóbban hozzájuthat olyan alkatrészekhez, melyekre szüksége van Nissan autója megjavításához. Ezek mellett, ha Nissan autója esetleg már régebbi típusú egy új alkatrészhez nehezen és drágán juthat hozzá, és így nem feltétlenül éri meg Önnek, de bontónkban könnyen megszerezheti a kellő elemeket bontott alkatrészeink közül, így időt és pénzt megspórolva, ahelyett, hogy egy eredeti, új alkatrész vásárlása mellett döntene.

Ha olcsón szeretne megbízható bontott alkatrészt Nissan autójába, akkor forduljon hozzánk!Miket ellenőrizzünk bontott alkatrész vásárlása esetén?

Miket ellenőrizzünk bontott alkatrész vásárlása esetén?

Ahhoz, hogy egy autóbontó szabályosan működjön, számtalan feltételnek kell megfelelnie. Ezek alapvetően mind a közlekedők biztonságát szolgálják: egy ismeretlen eredetű autóalkatrészről nem tudhatjuk biztosan, hogy hibátlanul működik-e, és ha igen, meddig. Murphy törvénye sajnos itt is működik, és ha nem ellenőrzött bontott alkatrészt vásárolunk, biztosan a legrosszabbkor fogja felmondani a szolgálatot. Nissan bontónk mindig a szabályoknak megfelelően jár el, értékesít bontott Nissan alkatrészeket. De mik ezek, vagyis miket ellenőrizzünk bontott alkatrész vásárlása esetén?

Bontáskor a minősítés után beépíthető alkatrészek piros, míg a további ellenőrzést nem igénylők kék színkódot kapnak. Ezután nyilvántartás készül róluk, hogy eladáskor egy műbizonylat segítségével pontosan követni lehessen az alkatrész eredetét és minősítését. Ez adja a garancia alapját is a Nissan alkatrészekre. Emiatt fontos, hogy ha bontott Nissan alkatrészt szeretnénk vásárolni, ellenőrizzük, hogy megkapjuk-e hozzá a műbizonylatot, a garanciát és a számlát is!

Cégünk minden esetben az előírt módon ad el Nissan bontott alkatrészeket - keressen minket bizalommal!

© 2017 NISSAN A-Z. Minden jog fenntartva!